Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Policajti na hraniciach kontrolujú cestujúcich, majú pomôcť bojovať proti šíreniu koronavírusu

.redakcia .slovensko

Na hraničných priechodoch pri vstupe na územie Slovenska sa uskutočňuje policajno-bezpečnostná akcia. Policajti kontrolujú ľudí vstupujúcich na Slovensko a informujú ich o povinnostiach v súvislosti s prevenciou šírenia koronavírusu.

Policajti na hraniciach kontrolujú cestujúcich, majú pomôcť bojovať proti šíreniu koronavírusu facebook/ministerstvo vnútra SR

v piatok o tretej popoludní sa na hraničných priechodoch SR a ich v bezprostrednej blízkosti sa rozbehla policajno-bezpečnostná akcia. Bude trvať 24 hodín a jej cieľom je monitorovať dodržiavanie opatrení Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR a informovať cestujúcich o povinnostiach po návrate. Zámerom je tiež zistiť aktuálny pohyb osôb a motorových vozidiel na hraniciach. Ministerstvo vnútra (MV) SR o tom informovalo na sociálnej sieti.

„Cieľom akcie je zabezpečiť monitorovanie plnenia povinností osôb vyplývajúcich z aktuálneho opatrenia Úradu verejného zdravotníctva SR, informovanie cestujúcich o povinnostiach pri návrate z krajín, ktoré nie sú uvedené v prílohe opatrenia ÚVZ ako bezpečné,“ priblížilo ministerstvo.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite