Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bödöra v nedeľu prepustili, o jeho väzbe bude rozhodovať Najvyšší súd SR

.redakcia .slovensko

Najvyšší súd SR bude rozhodovať o sťažnostiach v prípade nitrianskeho podnikateľa Norberta Bödöra a spoluobvineného v kauze Dobytkár Petra Kubu na svojom štvrtkovom zasadnutí.

Bödöra v nedeľu prepustili, o jeho väzbe bude rozhodovať Najvyšší súd SR Jakub Julény/SITA 6. júl 2020 Banská Bystrica: Obvinený nitriansky podnikateľ Norbert Bödör počas príchodu na nedeľné pojednávanie na Špecializovanom trestnom súde v Banskej Bystrici v kauze Dobytkár.

TASR o tom informovala v pondelok hovorkyňa Špecializovaného trestného súdu v Pezinku (ŠTS) Katarína Kudjáková. Sudca pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu v Banskej Bystrici v nedeľu večer prepustil Norberta Bödöra z väzby. Nitriansky podnikateľ odišiel zo súdu krátko pred 21.00 hod. Pred médiami sa kryl kapucňou a na otázky nereagoval.

Ako informoval prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP), jeho návrhu na väzobné stíhanie súd vyhovel iba v prípade Petra Kubu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite