Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ak SNS neurobí zásadnú zmenu, zanikne, tvrdí Hrnko

.redakcia .slovensko

Exposlanec Baláž má ako kandidát na predsedu SNS podporu dvoch krajov. Danko uvidí, čo bude.

Ak SNS neurobí zásadnú zmenu, zanikne, tvrdí Hrnko SITA/Martin Medňanský

jedným z kandidátov na post predsedu mimoparlamentnej Slovenskej národnej strany by mal byť exposlanec Národnej rady SR Radovan Baláž. Podporili ho dve krajské organizácie národniarov, a to banskobystrická a žilinská. Otvorená zostáva kandidatúra doterajšieho predsedu strany Andreja Danka. „Uvidíme, čo ešte bude,“ vyjadril sa o svojom možnom návrate do politiky pre a dodal, že Snem SNS sa uskutoční 12. septembra tohto roka.

„Nič sa nemení, ale chodím medzi ľudí. Najprv si obídem Slovensko a potom sa nejako vyjadrím,“ uviedol. Dodal, že musí nájsť vnútorný pokoj. Danko je v poslednom období aktívny na sociálnych sieťach. „Potrebujeme stručné a otvorené stanovy. Zbor poradcov pre jednotlivé otázky a funkčný tieňový kabinet.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite