Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V RTVS dochádza k ďalším personálnym zmenám

.redakcia .slovensko

Rozhlase a televízii Slovenska (RTVS) prichádza od 1. júna k niekoľkým personálnym zmenám. Intendantom televíznej programovej služby Jednotka sa stane Vincent Štofaník, súčasná hovorkyňa RTVS Erika Rusnáková bude od júla viesť odbor online spravodajstva na sekcii nových médií a novou vedúcou odboru komunikácie a zároveň hovorkyňou RTVS bude Andrea Pivarčiová.

V RTVS dochádza k ďalším personálnym zmenám Branislav Bibel/SITA 6. december 2019 Bratislava: Generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník počas tlačovej konferencie k prezentácii novej televíznej programovej služby Trojka v budove RTVS

agentúru TASR o tom informoval PR manažér RTVS Filip Púchovský, ktorý ďalej spresnil, že Vincent Štofaník má vyše dvadsaťročné skúsenosti z pôsobenia v médiách, pracoval na rôznych pozíciách v súkromnej aj verejnoprávnej televízii a štyri roky bol programovým riaditeľom Slovenského rozhlasu.

„Rovnako dve desaťročia pôsobí v médiách na rôznych pozíciách Erika Rusnáková, z toho takmer desať rokov bola redaktorkou a istý čas zástupkyňou vedúcej domáceho spravodajstva TASR,“ uviedol Púchovský.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite