Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Poslankyňa Krištúfková okopírovala celú svoju bakalársku prácu, tvrdí Beblavý

.redakcia .slovensko

Bakalársku prácu s názvom Vybrané indikátory sociálnej dimenzie kvality života – rodina odovzdala poslankyňa Národnej rady SR Petra Krištúfková (Sme rodina) minulý rok na Stredoeurópskej vysokej škole v Skalici.

Poslankyňa Krištúfková okopírovala celú svoju bakalársku prácu, tvrdí Beblavý Branislav Bibel/SITA Partnerka mafiánov a poslankyňa Krištúfková má na krku ďalšiu kauzu. Tentokrát ide o plagiátorstvo.

poslankyňa Národnej rady SR Petra Krištúfková okopírovala celú svoju bakalársku prácu. Vo svojom profile na sociálnej sieti na to upozornil ekonóm a bývalý predseda strany Spolu – občianska demokracia (Spolu) Miroslav Beblavý. Bakalársku prácu s názvom Vybrané indikátory sociálnej dimenzie kvality života – rodina odovzdala poslankyňa minulý rok na Stredoeurópskej vysokej škole v Skalici. Jej bakalársku práca a celé vzdelanie označil za falošné, plagiátorské a nečestné. 

Beblavý vo videu poukázal na konkrétne pasáže Krištúfkovej práce, ktoré sú okopírované z iných prác či článkov, a to bez uvedenia zdrojov, z ktorých čerpala.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite