Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ekonomika sa podľa Kmeca musí otvárať rýchlejšie. Korčokovi chýba väčšia koordinácia zo strany EÚ

.sita .slovensko

Je potrebné zamýšľať sa o rýchlejšom otváraní ekonomiky, aby sme ju vrátili do potrebných koľají. V dnešnej diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy to povedal poslanec Národnej rady SR a podpredseda európskeho výboru NR SR Peter Kmec.

Ekonomika sa podľa Kmeca musí otvárať rýchlejšie. Korčokovi chýba väčšia koordinácia zo strany EÚ SITA/Ľudovít Vaniher Sprava: Poradca premiéra pre zahraničnú politiku zo strany Smer-SD Peter Kmec, podpredseda hnutia Progresívne Slovensko (PS) Ivan Štefunko a volený člen predsedníctva strany Za ľudí Tomáš Valášek počas diskusie s názvom Európska politika povolebného Sloven

od predsedu vlády Igora Matoviča očakáva Kmec vyššiu pozornosť ekonomickým problémom, ktoré v dôsledku koronakrízy na Slovensku nastali. Ministrovi zahraničných vecí a európskych záležitostí Ivanovi Korčokovi (nom. SaS) chýba pri uvoľňovaní hraníc väčšia koordinácia zo strany Európskej únie.

Kmec prízvukoval, že každá krajina si chráni svoje národné záujmy. Všetky krajiny v EÚ majú podľa jeho slov klesajúcu krivku v počte prípadov nakazených ochorením COVID-19.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite