Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Gröhling potvrdil, že sa bude analyzovať celá sieť materských škôl

.redakcia .slovensko

Celú sieť materských škôl je potrebné analyzovať. Uviedol to v rozhovore pre TASR minister školstva, vedy, výskumu a športu Branislav Gröhling (SaS). Súvisieť to má najmä s povinným predprimárnym vzdelávaním pre všetky päťročné deti, ktoré by malo platiť od januára 2021.

Gröhling potvrdil, že sa bude analyzovať celá sieť materských škôl SITA/Martin Havran Riaditeľka ZŠ Na Hôrke Dana Halajová, primátor mesta Nitra Marek Hattas a minister školstva, vedy, výskumu a športu Branislav Gröhling.

minister podotkol, že keď zákon prišiel vlani do parlamentu, nebol dobre pripravený. „Ja som ho dlhodobo kritizoval. Vravel som, že tento termín nie je možné stihnúť, pretože samosprávy nebudú mať čas a ani finančné prostriedky na to, aby dobudovali potrebné kapacity v materských školách,“ poznamenal Gröhling. Ako podotkol, bude potrebné analyzovať celú sieť materských škôl.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite