Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Slováci prispeli viac ako 1,3 milióna eur na pomoc zdravotníkom a ľuďom v prvej línii

.redakcia .slovensko

Iniciatíva #KtoPomôžeSlovensku sa rozhodla ukončiť získavanie finančných prostriedkov na pomoc zdravotníkom a ľuďom v prvej línii a presmerovať pomoc k prepájaniu potrieb nielen zdravotníkov, ale aj zraniteľných skupín, komunít a pomáhajúcich organizácií s tými, ktorí pomôcť môžu a chcú.

Slováci prispeli viac ako 1,3 milióna eur na pomoc zdravotníkom a ľuďom v prvej línii FNsP Žilina/SITA

o ukončení zbierky informovala Michalea Lukovičová, podľa ktorej sa inicitíva rozhodla ukončiť získavanie finančných prostriedkov, pretože akútna fáza už pominula a ochranné prostriedky sú už v zásade dostupné.

„Máme za to, že teraz sa treba sústreďovať na zmierňovanie dôsledkov koronakrízy v rôznych oblastiach – od zlepšovania pripravenosti zdravotníctva, sociálnej sféry, ekonomických dôsledkov krízy či pomoci zraniteľným skupinám v našej spoločnosti. V tomto procese budú okrem iného hrať dôležitú úlohu aj neziskové organizácie, ktoré budú v nasledujúcom období potrebovať kontinuálnu pomoc dobrých ľudí a darcov,“ uviedla.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite