Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Sudca Šamko zverejnil Kočnerovu komunikáciu cez Threemu (link na prepis)

.redakcia .slovensko

Na webe sudcu Krajského súdu v Bratislave Petra Šamka bol zverejnený súbor obsahujúci prepis komunikácie cez aplikáciu Threema. Sudca Šamko v krátkom popise tvrdí, že ide o kompletnú verziu komunikácie, s ktorou pracujú vyšetrovatelia.

Sudca Šamko zverejnil Kočnerovu komunikáciu cez Threemu (link na prepis) Ukážka z komunikácie prostredníctvom aplikácie Threema získanej z Kočnerovho telefónu.

sudca Krajského súdu v Bratislave Peter Šamko počas utorka zverejnil na svojom webe Právne listy prepis komunikácie cez aplikáciu Threema získaný z telefónu Mariana Kočnera.

Sudca k zverejnenému súboru napísal, že ide o kompletnú verziu. Bolo podľa neho chybou, že boli zverejňované časti komunikácie a preto sa rozhodol zverejniť ju celú. 

„V neverejnom prípravnom konaní by nemali dôkazy unikať zo spisu. Ak sa tak už stalo a došlo k selektívnemu zverejneniu častí Threemy zo strany vybraných médií, a to s odôvodnením, že je to vo verejnom záujme, potom je vo verejnom záujme aj zverejnenie kompletného obsahu Threemy, aby sa každý, koho to zaujíma, mohol oboznámiť s jeho obsahom,“ napísal na svojom webe.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite