Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kočner komunikáciu so Zsuzsovou nepopiera, vysvetľuje ju ale po svojom

.redakcia .slovensko

V Pezinku pokračuje pojednávanie v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Na Špecializovanom trestnom súde sa číta komunikácia medzi obžalovanými Marianom Kočnerom a Alenou Zsuzsovou.

Kočner komunikáciu so Zsuzsovou nepopiera, vysvetľuje ju ale po svojom Branislav Bibel/SITA Alena Zsuzsová počas príchodu na pojednávanie na Špecializovano trestnom súde v Pezinku.

obžalovaná Alena Zsuzsová tvrdí, že niektoré správy chýbajú a komunikácia je vytrhnutá z kontextu. „Ja nehovorím, že komunikácia neexistovala, hovorím, že bola menená a doplnená v niektorých častiach,“ uviedol Marian Kočner obžalovaný z objednávky novinára Jána Kuciaka.

Šifrovanú komunikáciu Kočnera a Zsuzsovej získala polícia z aplikácie Threema z mobilných telefónov, ktoré zadržala Marianovi Kočnerovi. Správy majú dokazovať podiel obžalovaných na vražde novinára.

Komunikáciu číta prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Vladimír Turan. Vyberá pasáže, ku ktorým sa postupne vyjadrujú obžalovaní. 

„Riešiš aj tie interiéry na USB?“ pýtal sa Marian Kočner deväť dní pred vraždou novinára Aleny Zsuzsovej.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite