Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pellegrinimu chýbajú v programovom vyhlásení konkrétne záväzky

.redakcia .slovensko

Programové vyhlásenie je podľa bývalého premiéra plné fráz, ocenil však návrh, aby kandidáti na policajného prezidenta podstúpili detektor lži.

Pellegrinimu chýbajú v programovom vyhlásení konkrétne záväzky SITA/Národná rada SR

programovému vyhláseniu vlády chýbajú konkrétne záväzky s termínmi, na základe ktorých by bolo možné v budúcnosti urobiť odpočet. „Je to plné fráz, množstvo dobrých myšlienok, ale nič podľa čoho by občan alebo opozícia mohli konkrétne kontrolovať vládu, či sa podarilo niečo v danom počte alebo termíne zmeniť“, povedal podpredseda Národnej rady SR a expremiér Peter Pellegrini. Ocenil ambíciu vlády znižovať byrokraciu. Víta tiež podporu rodiny v sociálnych opatreniach, ale aj návrh, aby kandidáti na policajného prezidenta podstúpili detektor lži.

Pellegrini poukázal na to, že pri platoch učiteľov je uvedené zvyšovanie podľa možností štátneho rozpočtu, zatiaľ čo pri obrane je jasne napísané zvýšenie výdavkov na dve percentá HDP do roku 2024 s tým, že 20 percent z nich bude slúžiť na dozbrojovanie a nákup zbraní.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite