Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Fico: Programové vyhlásenie vlády je Matovičov paškvil

.redakcia .slovensko

Programové vyhlásenie vlády označil predseda Smeru-SD Robert Fico za nereálne. Po jeho predložení v parlamente zdôraznil, že v štátnom rozpočte nie je dostatok financií na pokrytie sľubovaných opatrení.

Fico: Programové vyhlásenie vlády je Matovičov paškvil SITA/Branislav Bibel

dodal, že PVV nereaguje na základné veci týkajúce sa štátu, ako sú veda a výskum, pandémia nového koronavírusu či migračná politika. Kritizoval tiež, že opozícia nedostala priestor vyjadriť sa už po jeho predložení.

„Je to nereálne, schizofrenické, vymyslené. Je to science-fiction Igora Matoviča (OĽaNO),“ povedal Fico. Dodal, že dokument nereaguje na problém pandémie nového koronavírusu. „Vôbec nerieši, čo sa bude diať v najbližších týždňoch a mesiacoch, pretože netušia, čo by mali robiť,“ podotkol. Nerieši sa podľa neho ani podpora vedy a výskumu. Skonštatoval, že túto kapitolu tvorí desať riadkov „blábolov“ bez konkrétnych cieľov.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite