Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vláda schválila programové vyhlásenie

.kristína Braxatorová .slovensko

„Urobili sme ďalší krok k naplneniu toho, čo sme pred voľbami sľúbili,​“ povedal Igor Matovič na tlačovej besede po rokovaní vlády.

Vláda schválila programové vyhlásenie SITA/Národná rada SR

vláda v nedeľu schválila svoj 120 stranový program. Kabinetu ho predložil premiér Igor Matovič. Programové vyhlásenie vlády následne v pondelok (20. 4.) predloží na rokovanie Národnej rady a požiada parlament o dôveru. Programové vyhlásenie vlády spoločne predstavili premiér Igor Matovič, predseda Národnej rady Boris Kollár, vicepremiérka pre investície a informatizáciu Veronika Remišová a vicepremiér pre ekonomiku Richard Sulík.

Programové vyhlásenie podľa Matoviča obsahuje „stovky až tisícky riešení k lepšiemu Slovensku“.„Vláda SR umožní občanom SR dlhodobo žijúcim na území iného štátu, nadobudnúť občianstvo toho štátu bez straty občianstva SR... Niečo, čo sme sa snažili aj opakovane v minulosti, len akosi nebola dobrá vôľa,“ napísal Matovič na sociálnej sieti, kde sľubuje aj „kopu iných zmien k lepšiemu“.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite