Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pod koaličnú zmluvu sa okrem koaličných lídrov podpíšu aj poslanci

.redakcia .slovensko

Koaliční poslanci vo štvrtok na Bratislavskom hrade pristúpili k podpisu koaličnej dohody. Pridajú sa tak k podpisom lídrov koaličných strán a hnutí OĽaNO, Sme rodina, SaS a Za ľudí.

Pod koaličnú zmluvu sa okrem koaličných lídrov podpíšu aj poslanci Národná rada SR/SITa 21. marec 2020 Bratislava: Koaličnú zmluvu najskôr podpísali lídri politických strán Igor Matovič, Veronika Remišová, Richard Sulík a Boris Kollár.

všetci poslanci koaličných strán postupne podpisujú koaličnú zmluvu. Deje sa tak prvýkrát v histórii samostatnej Slovenskej republiky. Pre verejnosť bude koaličná zmluva predstavená v pondelok 6. apríla.

Na tlačovom brífingu o tom informovali predstavitelia koalície. Líder OĽaNO a premiér Igor Matovič deklaroval podpis všetkých svojich poslancov. 

Minister hospodárstva a šéf SaS dodal, že koaličnú dohodu podpíše všetkých 95 koaličných poslancov, pod koaličú zmluvu sa ale podľa svojich slov nepodpísal poslanec strany Za ľudí Miroslav Kollár.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite