Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Greenpeace: Nového ministra životného prostredia čakajú kroky na ochranu klímy

.redakcia .slovensko

Nového ministra životného prostredia čakajú dôležité úlohy a kroky na ochranu klímy. Uviedla to organizácia Greenpeace Slovensko v reakcii na predstavenie budúceho ministra životného prostredia Jána Budaja (OĽaNO). Štátna ochrana prírody plne rešpektuje nomináciu na nového ministra.

Greenpeace: Nového ministra životného prostredia čakajú kroky na ochranu klímy SITA/Alexandra Čunderlíková Novým ministrom životného prostredia bude Ján Budaj.

greenpeace Slovensko podľa svojich slov oceňuje, že ministerstvo životného prostredia bude viesť človek, ktorý už v minulosti ukázal, že mu ochrana životného prostredia nie je ľahostajná. „Uvedomujeme si, že pán Budaj má pred sebou neľahkú úlohu naštartovať systémové kroky, ktoré nám pomôžu predísť naozaj dramatickým následkom klimatickej krízy a kolapsu ekosystémov. Očakávame, že sa k tejto výzve postaví s odvahou,“ povedala programová riaditeľka Greenpeace Slovensko Katarína Juríková.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite