Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Koronavírus sa u študenta z centra Bratislavy nepotvrdil

.redakcia .slovensko

Stredná priemyselná škola na Fajnorovom nábreží v Bratislave bola dva dni preventívne zatvorená, výsledky testov jej študenta boli negatívne. U študenta bolo podozrenie, že mohol v zahraničí prísť do kontaktu s nakazeným človekom.

Koronavírus sa u študenta z centra Bratislavy nepotvrdil Channi Anand/AP/SITA

podozrenie na nákazu novým koronavírusom na Strednej priemyselnej škole na Fajnorovom nábreží v Bratislave sa nepotvrdilo. Študent zostáva naďalej v karanténe. Škola bola počas dvoch dní, keď bola preventívne zatvorená, vydezinfikovaná. 

Kraj naďalej odporúča riaditeľom škôl v jeho zriaďovateľskej pôsobnosti, aby tejto téme venovali maximálnu pozornosť a dbali na dodržiavanie odporúčaní hlavného hygienika SR. Zároveň na jeho žiadosť odporučil zariadeniam sociálnych služieb zákaz styku klientov s verejnosťou. Zákaz platí od piatka do odvolania.

„O odporúčaní sme bezodkladne informovali všetkých poskytovateľov sociálnych služieb zapísaných do registra sociálnych služieb, teda nielen tých poskytovateľov, ktorí majú zariadenia.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite