Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Danko sa pridal ku kritizovaniu Mosta-Híd. Nepáči sa mu práca ministra dopravy

.redakcia .slovensko

Pri Érsekovom tempe nebudeme mať potrebných 270 km diaľnic ani o 27 rokov. Povedal predseda parlamentu Andrej Danko. V piatok sa kriticky vyjadril o koaličnom partnerovi aj Robert Fico. Tomu sa nepáči politika Bélu Bugára.

Danko sa pridal ku kritizovaniu Mosta-Híd. Nepáči sa mu práca ministra dopravy SITA/Branislav Bibel Andrej Danko s Robertom Fico na mimoriadnej schôdzi parlamentu.

v roku 2020 stoja ľudia v zápche hodinu alebo dve pred Bratislavou, pri Strečne či v Prešove, nie je dostavaný tunel Višňové, diaľnica do Michaloviec či Sniny, na Kysuciach ako aj na Liptove a neexistuje rýchlostná cesta na Orave. „Nemôže štát predsa chcieť, aby ľudia platili za diaľnice, ktoré nemôžu využívať v celom rozsahu. Pre NDS je katastrofou to, že nemajú peniaze na výstavbu, nie je to v tom, že či majú financie za diaľničné známky, aj tak štát NDS-ke každý rok dopláca. Ročne sa odovzdalo len 11 km a v roku 2018 to bolo 0 km rýchlostných ciest. Projekty sú síce plánované, no nie sú kryté. Ľudia môžu platiť len za také cesty, ktoré budú dostavané,“ vyhlásil to predseda SNS Andrej Danko.

Slovensko si musí požičať veľké investičné peniaze v miliardách EUR, pretože len tak sa budú dať dobudovať diaľnice v dostupnej dobe.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite