Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Kravčík trvá na stiahnutí poslancov okolo Galka z kandidátky Demokratickej strany

.redakcia .slovensko

Predsedníctvo neparlamentnej Demokratickej strany (DS) by sa malo ešte v piatok zaoberať stiahnutím niekoľkých nezaradených poslancov NR SR okolo Ľubomíra Galka zo svojej kandidačnej listiny do parlamentných volieb. Potvrdil to predseda strany Michal Kravčík.

Kravčík trvá na stiahnutí poslancov okolo Galka z kandidátky Demokratickej strany Branislav Bibel/SITA

„Budeme sedieť na predsedníctve ešte dnes,“ uviedol Kravčík. To, či nezaradených poslancov okolo Galka vylúčia z kandidátky, je podľa jeho slov vecou predsedníctva. Dodal však, že na ich odchode z kandidátky trvá.

Z volebného boja by tak mohli vypadnúť kandidáti DS a bývalí členovia SaS Ľubomír Galko, Natália Blahová, ale aj volebný líder Jozef Rajtár a ďalší nezaradení poslanci Vladimír Sloboda, Miroslav Ivan, Radoslav Pavelka a Renáta Kaščáková.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite