Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Šiesti nezaradení poslanci budú pokračovať v blokovaní schôdze aj cez noc

.redakcia .slovensko

Šiesti nezaradení poslanci okolo Miroslava Beblavého strávia utorňajšiu noc v parlamente. Budú tak pokračovať v blokovaní mimoriadnej schôdze Národnej rady, ktorú považujú za nezákonnú. Premiérovi Petrovi Pellegrinimu, ktorý ich vyzval, aby prestali, odkázali, že by sa mal hanbiť.

Šiesti nezaradení poslanci budú pokračovať v blokovaní schôdze aj cez noc SITA/Ľudovít Vaniher Poslanci dnes blokovali schôdzu, ktorú predseda parlamentu preložil na stredu.

Beblavý avizoval, že s blokádou budú pokračovať dovtedy, dokiaľ to bude potrebné. „Nepôjdeme domov, ale budeme spať v parlamente,“ dodal Beblavý s tým, že poslanci majú k dispozícii karimatky, spacie vaky aj pyžamá. Ďalšie kroky majú pripravené aj na stredu (19. 2.), keď má schôdza pokračovať. Aké, nekonkretizoval.

Premiér vyzval poslancov okolo Beblavého, aby prestali blokovať mimoriadnu schôdzu. Odkázal im, nech nerobia z Národnej rady (NR) SR cirkus.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite