Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Fico vyzýva Kisku na televízny duel. Chce hovoriť o migrantoch

.redakcia .slovensko

Predseda Smeru-SD Robert Fico vyzýva exprezidenta a predsedu neparlamentnej strany Za ľudí na televízny duel. Hovorí o tom vo videu zverejnenom na sociálnej sieti v súvislosti s Kiskovými vyjadreniami o prijatí migrantov na Slovensku.

Fico vyzýva Kisku na televízny duel. Chce hovoriť o migrantoch Diana Černáková/SITA

bývalý premiér vo videu vyhlásil, že je pripravený kedykoľvek s Kiskom zviesť televízny duel. „Verím, že ktorákoľvek televízia na Slovensku by takýto duel zverejnila,“ dodal.

Reagoval tak na Kiskove vyjadrenia o potrebe pomáhať utečencom. „Môj názor poznáte. Som absolútne proti. Títo ľudia by na Slovensku ohrozovali bezpečnosť našich občanov, vytvárali by možno moslimské komunity, ktoré by kompletne menili charakter štátu. Ale som pripravený sa o tom s vami baviť,“ povedal Fico.

Kiska v diskusnej relácii TV Markíza Na telo nedávno povedal, že je povinnosťou Slovenska, ako úspešnej krajiny, pomôcť niekoľkým stovkám, možno tisíckam ľudí, ktorí utekajú pred vojnou a násilím.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite