Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Danko tvrdí, že prezidentka Zuzana Čaputová by sa mala ospravedlniť jemu

.redakcia .slovensko

Prezidentka Zuzana Čaputová by sa mala ospravedlniť predsedovi Národnej rady SR Andrejovi Dankovi, šéfovi národniarov. Danko to povedal novinárom v utorok po rokovaní NR SR.

Danko tvrdí, že prezidentka Zuzana Čaputová by sa mala ospravedlniť jemu Branislav Bibel/SITA 21. január 2020 Národná rada SR, Bratislava: Poslanec za OĽaNO Igor Matovič sa postavil pred miesto predsedu Andreja Danka s plagátom, na ktorom je nápis "On je ožratý". Bola to posledná schôdza parlamentu v tomto funkčnom období.

predseda parlamentu Andrej Danko tvrdí, že prezidentka sa k nemu správala znevažujúco ešte predtým, ako nastúpila do úradu.

„Nech sa mi prezidentka ospravedlní za svoje statusy na Facebooku ako osoba. Čo sa týka úradu, mám úctu k prezidentskému úradu. Prezidentskému úradu sa vždy ospravedlním,“ skonštatoval. Podľa vlastných slov ho mrzia vyjadrenia a odkazy prezidentkiných poradcov smerom k parlamentu. „Nerobte zo mňa človeka, ktorý sa nevie správať,“ poznamenal.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite