Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Politici veria, že aktéri vraždy Jána Kuciaka budú primerane potrestaní

.redakcia .slovensko

Politici za opozičnú stranu SaS a mimoparlamentnú stranu Za ľudí veria, že páchatelia a organizátori vraždy Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej budú primerane potrestaní.

viedli to v pondelok v reakcii na súdne pojednávanie v Pezinku. Predseda Smeru-SD Robert Fico sa na sociálnej sieti ohradil voči spájaniu vraždy so Smerom-SD a upozorňuje na politické zneužitie smrti dvoch mladých ľudí.

„Naša krajina dnes stojí na križovatke, či sa vyberie cestou spravodlivosti, alebo prehlbovania nedôvery voči justícii a demokratickým inštitúciám. Veríme, že proces bude spravodlivý a dá Slovensku nádej na nový začiatok budovania slušnej spoločnosti. Pritom treba myslieť na to, že Marian Kočner je len symbolom zla a mafiánskych praktík a života vládnych špičiek na Slovensku,“ uviedol predseda SaS Richard Sulík.

Súdny proces s obžalovanými z vraždy novinára sa môže podľa liberálov stať symbolickým predelom, po ktorom začne Slovensko znovu fungovať ako demokratická krajina.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite