Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Polícia vyšetruje nehodu autobusu v Jasove

.redakcia .slovensko

V čase nehody bolo v autobuse dokopy deväť ľudí, zranených bolo šesť osôb.

Polícia vyšetruje nehodu autobusu v Jasove KR PZ/SITA Dnes poobede došlo k dopravnej nehode autobusu v obci Jasov. Po nehode ostal autobus prevrátený na boku.

spolu šesť ľudí utrpelo zranenia pri štvrtkovej nehode autobusu, ktorý sa prevrátil neďaleko Jasova v okrese Košice-okolie. Pre TASR to povedal veliteľ zásahu hasičov Ladislav Szabó s tým, že z toho jedna osoba má ťažké zranenia. Príčiny nehody vyšetruje polícia.

„Po prieskume sme zistili, že v autobuse sa nenachádzali žiadni cestujúci – všetci opustili autobus po svojich nohách. Zranené osoby boli ošetrené v sanitných vozidlách, podľa našich informácií bolo šesť zranených, z toho jedna osoba ťažko,“ povedal.

Štyroch ľudí privezli do Nemocnice Košice – Šaca. „Z toho traja boli ošetrení a vyšetrení na chirurgickej ambulancii urgentného príjmu a jeden na internej ambulancii urgentného príjmu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite