Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Premiér využil novoročný príhovor aj na prezentáciu „zodpovednej zmeny“

.redakcia .slovensko

Slovensku zablahoželal k 27. narodeninám. Krajina podľa neho zvláda aj tie najnáročnejšie politické, spoločenské i ekonomické výzvy. Pre Slovensko si Peter Pellegrini želá do roku 2020 základnú ľudskú slušnosť, viac pokoja ako nenávisti a súdržnosť.

Premiér využil novoročný príhovor aj na prezentáciu „zodpovednej zmeny“ Jana Birošová/SITA

vo svojom novoročnom príhovore premiér Peter Pellegrini skonštatoval, že tieto hodnoty ako aj demokraciu a stabilitu treba udržiavať v nastávajúcom roku a aj po blížiacich sa parlamentných voľbách. 

V duchu predvolebnej kampane vyzdvihol aj potrebu „zodpovednej zmeny.“ Práve pod týmto heslom ide do volieb jeho materská strana Smer-SD, kde je Peter Pellegrini jednotkou na kandidátke.

Rok 2019 bol podľa neho rokom silných sociálnych opatrení a rokom upevnovania zahraničných vzťahov. Spomenul aj kauzy, ktoré minulý rok otriasali Slovenskom a opäť pripomenul svoju zásadu „padni komu padni“.

Predseda vlády v súvislosti s blížiacimi sa voľbami zdôraznil, že záujmy štátu musia stáť nad záujmami politických strán a jednotlivcov.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite