Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

NAKA dnes zasahovala v súvislosti s výstavbou tunela Višňové

.redakcia .slovensko

Hovorkyňa Ministerstva dopravy a výstavby Karolína Ducká uviedla, že rozhodnutie zastaviť výstavbu na tuneli Višňové bolo správne. Povedala to v súvislosti s dnešným zásahom Národnej kriminálnej agentúry (NAKA), ktorá vykonáva zaisťovaciu akciu s názvom „Tunel“.

NAKA dnes zasahovala v súvislosti s výstavbou tunela Višňové Polícia SR/SITA

NAKA od rána zasahovala v Prešovskom, Žilinskom a Bratislavskom kraji. Vykonáva zaisťovaciu akciu s názvom „Tunel“, ktorá sa týka výstavby diaľničného úseku D1 Lietavská Lúčka – Višňové. Zasahuje vo firmách Dúha a Salini, ktoré sa podieľali na stavbe pred jej prerušením aj v Národnej diaľničnej spoločnosti, ktorá si ich služby objednala.

Na stavbe boli podľa Duckej od začiatku problémy, ktoré súčasné vedenie rezortu dopravy zdedilo po svojich predchodcoch. Ministerstvo dopravy aj Národná diaľničná spoločnosť (NDS) podľa jej slov poskytne maximálnu súčinnosť orgánom činným v trestnom konaní.

„Opozícia volala po tom, aby sme taliansku firmu nechali dostavať Višňové, tu vidíme ich nekompetentnosť a odbornú neznalosť.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite