Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Farmári zo strany Máme toho dosť! predstavili svoju kandidátku

.redakcia .slovensko

Na kandidátke mimoparlamentnej strany Máme toho dosť! sú za jednotkou predsedu strany a farmára Františka Oravca viacerí poľnohospodári, podnikatelia, ale aj veterinár a dôchodca. „Ideme do volieb samostatne, no o to odhodlanejšie,“ povedal Oravec.

Farmári zo strany Máme toho dosť! predstavili svoju kandidátku Branislav Bibel/SITA Predseda strany Máme toho dosť! a farmár František Oravec.

na kandidátke strany sú zástupcovia viacerých profesií aj národností. Kandidátka sa skladá zo 73 mien, pred jej odovzdaním predstavili prvých 30.

Druhé miesto na kandidátke obsadzuje Jaroslav Jánoš – podnikateľ v oblasti strojárstva a poľnohospodárstva. Nasleduje manažér a zároveň olympionik Raymond Kapka a štvrté miesto obsadil farmár István Bagin.

Podpredseda strany a aktivista Patrik Magdoško obsadil na kandidátke piate miesto, za ktorým ho nasleduje farmárka Mária Paľová.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite