Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ex-smerák Borguľa bude kandidovať za hnutie Sme rodina

.redakcia .slovensko

Martin Borguľa bol dlho smeráckou špičkou v bratislavskej komunálnej politike. Dnes riadi Borisovi Kollárovi kampaň a mal by byť aj na poprednom mieste kandidátky do februárových volieb do NR SR.

Ex-smerák Borguľa bude kandidovať za hnutie Sme rodina SITA/Braňo Bibel Martin Borguľa počas odbornej diskusie v starostovskom ringu o živote v meste v rámci podujatia Urbansummit 2018

v máji minulého roka odišiel zo Smeru. Bol jedným z najznámejších komunálnych politikov vládnej strany. Martin Borguľa sedí v zastupiteľstve Bratislavského samosprávneho kraja, bol poslancom v mestskom zastupiteľstve a neúspešne kandidoval za starostu Starého mesta. 

Dnes tento bývalý smerácky komunálny politik robí volebnú kampaň hnutiu Sme rodina. 

Predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár pre .týždeň potvrdil, že Martin Borguľa bude na kandidátke,  odmietol však spresniť na ktorom mieste. Podľa našich informácii zo zdroja blízkeho vedeniu hnutia získa Borguľa desiate miesto, čo znamená pomerne vysokú šancu na zvolenie do NR SR. Vo štvrtok poobede to počas tlačovej konferencie potvrdil aj Kollár.

top miesta pre aktuálnych poslancov

Jednotkou na kandidátke bude podľa informácii .týždňa predseda hnutia Boris Kollár, dvojkou neúspešný kandidát na prezidenta Milan Krajniak.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite