Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Premiér zvoláva Bezpečnostnú radu, Naď hovorí o Balciarovej pomste

.redakcia .slovensko

Peter Pellegrini chce zvolať na piatok ráno stretnutie s vybranými členmi Bezpečnostnej rady SR. Diskutovať majú o oblastiach utajovaných skutočností a obrany štátu, na ktorých sa mal podieľať Jaroslav Naď z OĽaNO.

Premiér zvoláva Bezpečnostnú radu, Naď hovorí o Balciarovej pomste SITA/Branislav Bibel Jarslav Naď (vľavo) hovorí o spiknutí a pomste šéfa vojenských tajných.

podľa premiéra ide o viacero oblastí, ktoré vzbudzujú vážne podozrenia.

„Rozhodol som sa na piatok zvolať mimoriadne rokovanie niektorých členov Bezpečnostnej rady SR, aby sa oboznámili s kompletnou informáciou a mohli v prípade potreby konať vo svojich rezortoch,“ povedal Pellegrini.

Na stretnutí sa majú zaoberať rozsahom toho, na čom všetko mohol Jaroslav Naď participovať a aké aktivity vyvíjal. Pellegrini považuje za potrebné sa o situácii rozprávať, pretože to podľa jeho slov zasahuje aj do bezpečnosti a dôveryhodnosti Slovenska. Zdôraznil, že v súčasnosti nemôže bližšie hovoriť o kauze. „Naozaj ide o podstatne väčší rozsah jeho aktivít rôzneho typu, o ktorých teraz nemôžem hovoriť,“ povedal premiér s tým, že po piatkovom stretnutí bude o situácii bližšie informovať.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite