Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

KDH schválilo kandidátku, strana pôjde do volieb samostatne

.redakcia .slovensko

Na kandidátke je napríklad 30 primátorov a starostov, sedem lekárov, tri zdravotné sestry a desať ľudí zo školstva.

KDH schválilo kandidátku, strana pôjde do volieb samostatne Branislav Bibel 29. október 2019 Bratislava: Zľava: Členka predsedníctva KDH Caroline Lišková, predseda KDH Alojz Hlina a poslankyňa Európskeho parlamentu a členka KDH Miriam Lexmann počas tlačovej besedy KDH na tému prezentácie volebného programu strany.

mimoparlamentné KDH v sobotu na Rade KDH v Bratislave schválilo kandidátnu listinu do budúcoročných parlamentných volieb. Kandidátku vystavali tzv. modulárnym spôsobom, budú mať na nej napríklad 30 primátorov a starostov.

„Dnešným dňom je KDH stopercentne pripravené na ťažký politický zápas,“ povedal na tlačovej konferencii po skončení rady predseda KDH Alojz Hlina.

Kandidátna listina KDH sa podľa Hlinu skladá z modulu odborníkov na zdravotníctvo či školstvo, starostov a primátorov, ako aj modul konzervatívcov s názvom Sila kresťanského sveta.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite