Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Harabin sa chce stretnúť s Kotlebom, pozval ho do sídla Vlasti

.redakcia .slovensko

Harabin vo videu na sociálnej sieti straší tým, že Slovensko bude musieť robiť iba to, čo mu nadiktujú väčšie štáty, budú mu nanútení migranti a dokonca hrozí aj to, že bude zatiahnuté do vojny. V boji za normálne Slovensko mu má pomôcť Kotleba.

Harabin sa chce stretnúť s Kotlebom, pozval ho do sídla Vlasti Branislav Bibel/SITA

líder mimoparlamentnej strany Vlasť Štefan Harabin pozýva na stretnutie predsedu strany ĽS NS Mariana Kotlebu. Stretnutie sa má uskutočniť 14. novembra o 14:00 hod v sídle strany Vlasť. Povedal to vo videu na sociálnej sieti.

Harabin je pripravený stretnúť sa so všetkými stranami, ktorým ide vo voľbách o „normálne Slovensko“. Opozičné strany chcú podľa neho na Slovensku zaviesť nenormálny režim, ktorého výsledkom môže byť masové a štátom podporované zneužívané detí.

V parlamentných voľbách 2020 sa podľa neho rozhodne, či Slovensko bude patriť normálnym ľuďom a nie „skorumpovaným politikom a mafiánom“.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite