Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Druckerova Dobrá voľba dostáva nadštandardný priestor na TA3

.martin Vančo .slovensko

Predstavitelia novej mimoparlamentnej strany sú do relácií TA3 pozývaní častejšie než iné podobné strany.

Druckerova Dobrá voľba dostáva nadštandardný priestor na TA3 SITA/Martin Medňanský Tomáš Drucker s Luciou Kurilovskou počas tlačovej konferencie.

v roku 2015 sa tešila vtedy ešte mimoparlamentná SNS na čele s Andrejom Dankom na TA3 nezvyčajnej pozornosti. V porovnaní s inými stranami si moderátori pozývali do svojich relácií Andreja Danka netradične často. Upozornil na to portál Medialne.sk. Nakoniec to bol jeden z dôvodov, prečo sa SNS podarilo o rok neskôr nielen vrátiť späť do parlamentu, ale aj zohrať rozhodujúcu úlohu pri zostavovaní vlády.

Podobná situácia sa teraz opakuje pri mimoparlamentnej strane Dobrá voľba bývalého ministra zdravotníctva Tomáša Druckera. Ako prvý na to poukázal na svojom profile na Facebooku finančný analytik Pavol Zlacký. Predstavitelia Druckerovej strany sa v posledných týždňoch netradične často objavujú v reláciách V politike a Téma dňa.

Oslávte s nami 30 rokov slobody. Bez nezávislých médií nie je slobodná žiadna krajina. Podporte nás kúpou digitálneho predplatného za výnimočnú cenu.

Aby bolo hodnotenie korektné, porovnávali sme stranu Dobrá Voľba s inými mimoparlamentnými a novými stranami.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite