Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Glváča budú odvolávať v utorok, predtým zasadne Koaličná rada

.redakcia .slovensko

Mimoriadna schôdza Národnej rady SR na odvolanie podpredsedu parlamentu Martina Glváča (Smer-SD) bude v utorok o tretej popoludní. Predseda parlamentu Andrej Danko (SNS) to povedal v pondelok novinárom s tým, že pred schôdzou bude ešte rokovanie Koaličnej rady.

Glváča budú odvolávať v utorok, predtým zasadne Koaličná rada Ľudovít Vaniher/SITA

predseda parlamentu k tomu povedal: „Môžem vám oznámiť, že schôdza bude zvolaná zajtra na 15.00 h. Samozrejme, bude predtým ešte Koaličná rada, kde bude Smer-SD informovať o svojom stanovisku.“ Pripomenul, že situácia okolo podpredsedov parlamentu ako nominantov politických strán je straníckou záležitosťou.

Opozícia v piatok odovzdala podpisy potrebné na zvolanie mimoriadnej schôdze parlamentu, na ktorej chcú odvolať Martina Glváča (Smer-SD) z funkcie podpredsedu NR SR. Dôvodom je jeho údajná komunikácia s Marianom K., ktorý je obžalovaný z objednávky vraždy novinára Jána Kuciaka.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite