Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Opozícia vyzbierala dostatok podpisov na odvolávanie Glváča, odovzdá ich dnes

.redakcia .slovensko

Opozičným poslancom sa už podarilo vyzbierať dostatok podpisov potrebných na zvolanie mimoriadnej schôdze. Chceli by na nej odvolávať podpredsedu NR SR Martina Glváča. V jeho domovskom Smere sa vyjadrili, že to riešia vnútri strany.

Opozícia vyzbierala dostatok podpisov na odvolávanie Glváča, odovzdá ich dnes Branislav Bibel/SITA

situáciu podpredsedu Národnej rady SR Martina Glváča (Smer) v súvislosti s jeho údajnou komunikáciou s Marianom Kočnera rieši vládny Smer vo vedení strany. V piatok to povedal poslanec Smeru Dušan Jarjabek. 

Opoziční poslanci, ktorí chcú podpisy na zvolanie mimoriadnej schôdze odovzdať v priebehu dnešného dňa, naďalej odmietajú vedenie schôdzí zo strany Glváča.

Situácia okolo Glváča sa podľa Jarjabka rieši vo vedení Smeru. Podľa jeho slov nevie, čo by urobil na Glváčovom mieste, pretože nie je v jeho situácii. Z hľadiska morálky to nechcel komentovať. „Pre mňa je dôležitý pragmatizmus. Ak sa niečo udialo, orgány činné v trestnom konaní povedia áno a vtedy platí  padni komu padni.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite