Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Matovič: Glváč klamal o stretnutiach s Kočnerom, bol jeho sluha

.redakcia .slovensko

Podpredseda parlamentu Martin Glváč (Smer-SD) vraj vedome klamal o tom, že sa s Kočnerom nestretol od roku 2012. Je tu aj podozrenie, že si podnikateľ údajne dosadil svojho človeka na post zástupcu riaditeľa SIS. Tvrdí to líder hnutia OĽaNO Igor Matovič.

Matovič: Glváč klamal o stretnutiach s Kočnerom, bol jeho sluha SITA/Branislav Bibel Martin Glváč si mal vypisovať nie len s Alenou Zsuzsovou, ale i s Marianom Kočnerom.

glváč robil sluhu pre Mariana Kočnera,“ vyhlásil Matovič. Za najhoršie považuje to, že Glváč prinajmenšom vedel o človeku Mariana Kočnera vo vedení SIS. Tvrdí, že to vyplýva z ich údajnej komunikácie. Podnikateľ vraj podpredsedovi parlamentu nahnevane písal, že niekomu o jeho dosadení hovoril. „Komu som to mal povedať? Myslíš, že je to na chválenie? To čo je zase za intrigu?“ reagoval podľa Matovičových slov Glváč v správach.

Matovič číta správy, ktoré si mali písať Glváč s Kočnerom:

Správy vraj podľa Matoviča tiež dokazujú, že Glváč vedel aj o tom, že vtedajší prezident finančnej správy František Imrecze údajne zabezpečil vratky pre podnikateľa Ladislava Bašternáka.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite