Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Remišová podáva na finančnú políciu podnet, aby preverila majetok Moniky Jankovskej

.redakcia .slovensko

Nezaradená poslankyňa a členka neparlamentnej strany Za ľudí Veronika Remišová podáva na finančnú políciu podnet, aby preverila majetok bývalej štátnej tajomníčky na ministerstve spravodlivosti a sudkyne Moniky Jankovskej. Remišová tak robí v súvislosti s kúpou a užívaním Jankovskej luxusného bytu.

Remišová podáva  na finančnú políciu podnet, aby preverila majetok Moniky Jankovskej SITA/Jakub Julény Sudkyňa Monika Jankovská.

cena bytu mala byť podľa Remišovej minimálne 500 000 eur. „Byt je oficiálne napísaný na dvoch synov pani Jankovskej, byt kúpili v máji tohto roka, nie je zaťažený hypotékou,“ povedala Remišová na stredajšej tlačovej konferencii s tým, že Jankovskej synovia odmietajú vysvetliť, odkiaľ pochádzajú finančné prostriedky, za ktoré bol byt kúpený. Doplnila tiež, že Jankovská vraj dostala aj vysoké odstupné.

Poslankyňa pripomenula, že je povinnosťou štátu zhabať nelegálne nadobudnuté majetky. V septembri podala Remišová návrh zákona o preukazovaní pôvodu majetku, ktorý nezískal podporu.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite