Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Novým šéfom Poslaneckého klubu SaS je Martin Klus, do strany vstupujú neznáme tváre

.redakcia .slovensko

Predsedom Poslaneckého klubu SaS sa stal Martin Klus. Zo strany odišlo 21 členov, no 23 vstúpilo. Na tlačovej konferencii o tom informoval predseda SaS Richard Sulík.

Novým šéfom Poslaneckého klubu SaS je Martin Klus, do strany vstupujú neznáme tváre SITA/Milo Fabian Richard Sulík po víkendovom sneme strany tvrdí, že zostavil pevnú kandidátku aj bez známych tvárí.

bez Slobody a Solidarity žiadna nová reformná vláda nevznikne,“ uviedol novozvolený predseda klubu Klus a dodal, že mu je cťou byť za predsedu zvolený. V poslaneckom klube liberálov zostáva podľa neho 11 členov s tým, že s 12. členom sa ešte diskutuje ohľadom toho, či v klube zostáva.

Neobsadené tretie miesto na kandidátke do volieb 2020 získal podľa Sulíka Branislav Gröhling. „Branislav Gröhling na treťom mieste, Karol Galek na ôsmom mieste“, uviedol Sulík a dodal, že sa obaja stali podpredsedami strany.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite