Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Podľa Bugára má Most-Híd na to, aby bol v novom parlamente

.redakcia .slovensko

Bugár zhodnotil i súčasné a budúce možné pôsobenie v koalícii. Záujem niektorých politických strán a maďarského voliča nevidí ako úprimný.

Podľa Bugára má Most-Híd na to, aby bol v novom parlamente Martin Medňanský/SITA

strana Most-Híd má na to, aby bol súčasťou zákonodarného zboru aj v budúcom volebnom období. V diskusnej relácii televízie TA3 V politike to vyhlásil líder Mosta-Híd Béla Bugár.

„Robíme politiku v prospech ľudí, akurát sme to možno doteraz dobre neodkomunikovali,“ povedal Bugár v súvislosti s aktuálnymi prieskumami. Strana je podľa neho v súčasnosti stabilizovaná, po odchode trojice Katarína Cséfalvayová, Martin Fedor (pripojili sa k subjektu Tomáša Druckera Dobrá voľba) a József Nagy (novovznikajúce hnutie Összefogás-Spolupatričnosť) sa podľa neho nikto nechystá Most-Híd opustiť.

Hoci záujem o maďarského voliča je v súčasnosti enormný, a vyjadrili ho aj nové subjekty, ako je Progresívne Slovensko-Spolu, Za ľudí či líder OĽaNO Igor Matovič, Bugár uviedol, že týmto subjektom ide len o zvýšenie percent vo voľbách, nie o úprimný záujem o potreby ľudí maďarskej národnosti.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite