Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Tomáš odmieta spoluprácu Smeru s ĽSNS, Matovič chce spojiť opozíciu

.redakcia .slovensko

V nedeľnej diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12 tým Erik Tomáš (Smer-SD) reagoval na výsledky predvolebných prieskumov, ktoré naznačujú, že Smer by po budúcoročných parlamentných voľbách vládu nemohol zložiť bez Kotlebovej ĽSNS.

Tomáš odmieta spoluprácu Smeru s ĽSNS, Matovič chce spojiť opozíciu Branislav Bibel/SITA

v diskusii sa s Tomášom stretol opozičný poslanec Igor Matovič (OĽaNO). Ten zdôrazňuje, že ak chce voľby vyhrať opozícia, musí sa spojiť. Koalícia PS/SPOLU a KDH podľa neho rokujú len o registrovaných partnerstvách. Na stretnutie OĽaNO podľa Matoviča viackrát pozývalo zástupcov všetkých týchto politických subjektov, avšak tí ho odmietli. 

Predseda hnutia OĽaNO zakladá novú kresťanskú platformu, avšak pripúšťa koalíciu s KDH. Poslanci Smeru podľa neho ľuďom nahovárajú, že pravicová vláda im zoberie všetky príspevky, bude súhlasiť s migračnými kvótami, zavedie registrované partnerstvá, adopcie detí homosexuálmi a uvoľnenú drogovú politiku, nič z toho však líder OĽaNO urobiť nechce.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite