Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Beblavý nevidí Druckerovu stranu ako partnera

.redakcia .slovensko

Uviedol to v nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike. Zároveň vylúčil spoluprácu so Smerom, Kotlebovou ĽSNS a SNS. Dobrú voľbu vníma ako dcérsku odnož strany Smer-SD. Drucker prípadnú spoluprácu so Smerom nepotvrdil, ani nevylúčil.

Beblavý nevidí Druckerovu stranu ako partnera Branislav Bibel/SITA

ku zmene k lepšiemu podľa Beblavého na Slovensku nedôjde, pokiaľ bude štát ovládaný ľuďmi, ktorí neslúžia verejnému záujmu, ale súkromnému. „Dlhodobo hovoríme, že ten, kto chce na Slovensku bod zlomu, ten musí vylúčiť spoluprácu s týmito stranami. So stranou Smer-SD, so SNS, ale ani so stranami, ktoré sú napojené na tieto štruktúry sa táto zmena urobiť nedá,“ povedal Beblavý s tým, že Druckerovu Dobrú voľbu nepovažuje za stranu, ktorá by chcela Slovensko zmeniť zásadne a preto ju nevidí ako partnera. Naopak, povolebnú spoluprácu si vie predstaviť s KDH, Za ľudí, ale aj so SaS a OĽaNO.

Tomáš Drucker tvrdí, že sa v rámci spolupráce nevyhraňuje. „Presne toto je niečo, čo si myslím, že súčasnej politickej scéne vôbec neprospieva, to triedenie, to zasievanie toho, že jeden nadáva na jednu stranu, druhý na druhú stranu.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite