Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kováčik považuje výzvy na svoje odstúpenie za predvolebnú kampaň

.redakcia .slovensko

Špeciálny prokurátor Dušan Kováčik považuje výzvy opozičných politikov na svoje odstúpenie za ich predvolebnú kampaň a ostro sa ohradzuje voči šíreniu nepodložených medializovaných informácií, ktoré považuje za lži.

Kováčik považuje výzvy na svoje odstúpenie za predvolebnú kampaň Peter Maďar/SITA

uviedla hovorkyňa Úradu špeciálnej prokuratúry Jana Tökölyová. Stretnutia s Marianom Kočnerom aj Norbertom Bödörom prokurátor aj naďalej odmieta.

„Opakovane uverejňované, ničím nepodložené závery o protiprávnom postupe špeciálneho prokurátora či neexistujúcom vzťahu, sú podsúvané klamstvá, ktoré považuje za súčasť dlhodobej účelovej diskreditačnej kampane, ktorej cieľom je ustavičným opakovaním lživých informácií, prezentovaných ako pravdivých, vyvolávať a živiť vo verejnosti falošný dojem o jeho neprofesionalite a neetickom chovaní s cieľom dosiahnuť jeho odstúpenie z funkcie špeciálneho prokurátora,“ tlmočila Kováčikov postoj Tökölyová.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite