Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Protest na druhé výročie vraždy bude organizovať SaS. Rozhodlo žrebovanie

.filip Minich .slovensko

Druhé výročie vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej bude približne týždeň pred parlamentnými voľbami. Námestie SNP si na ten deň zarezervovali dve opozičné strany aj iniciatíva Za slušné Slovensko. Žrebovaním na miestnom úrade sa rozhodlo, že námestie dostane k dispozícii strana SaS.

Protest na druhé výročie vraždy bude organizovať SaS. Rozhodlo žrebovanie SITA/Diana Černáková

februárová demonštrácia na Námestí SNP v Bratislave bude presne dva roky po vražde Jána a Martiny. V tom čase bude zároveň vrcholiť predvolebná kampaň pred parlamentnými voľbami.

„Ukážeme, že my občania sme stále tu a stojíme si za našimi požiadavkami, až kým nebudú naplnené,“ tvrdí iniciatíva Za slušné Slovensko.

„Veríme, že vyšetrovanie bude čoskoro ukončené a páchatelia obžalovaní. Naša prvá požiadavka sa vďaka odvážnej a dôkladnej práci vyšetrovateľov a prokurátorov napĺňa. Pozorne ju naďalej sledujeme. Druhá požiadavka – nová a dôveryhodná vláda – získava na dôležitosti každou ďalšou odhalenou kauzou, ako aj prichádzajúcimi voľbami,“ napísala iniciatíva na Facebooku.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite