Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vedenie Smeru odmieta obvinenia, že sa po Kuciakovej vražde uchádzalo o podporu kotlebovcov

.sita .slovensko

Portál Aktuality.sk v pondelok informoval, že Marian Kočner mal zariadiť, aby Najvyšší súd SR neoznačil ĽSNS za fašistickú stranu. Práve kotlebovci mali byť zárukou pre záchranu Ficovej vlády.

Vedenie Smeru odmieta obvinenia, že sa po Kuciakovej vražde uchádzalo o podporu kotlebovcov SITA/Branislav Bibel Medzi stranou Smer a ĽS NS má panovať tichá dohoda.

vedenie politickej strany Smer-SD dôrazne odmieta obvinenia niektorých médií, že sa po vražde novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky v záujme udržania moci uchádzalo o podporu strany ĽS NS. Uvádza sa to v stanovisku vedenia Smeru-SD, ktoré agentúre SITA zaslal hovorca strany Ján Mažgút. 

„Je zarážajúce, že v súvislosti so Smerom-SD médiá pracujú s akýmikoľvek neoverenými, skreslenými a nepravdivými informáciami, len aby mu poškodili. Pokiaľ by lož šírená médiami bola pravdivá, dnes by vláda SR pracovala v nezmenenom zložení,“ píše sa v stanovisku, pod ktorým sú podpísaní predseda a podpredsedovia strany.

útočia na médiá

Vedenie Smeru-SD pracovalo v krízovom období podľa hovorcu strany len s dvoma variantami. „Prvým boli predčasné voľby plánované na 7.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite