Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kočner: Dáme to do Hlavných správ. Slniečkarov dzigne

.redakcia .slovensko

Marian Kočner písal Alene Zsuzsovej aj o tom, ako údajne manipuluje s verejnou mienkou ohľadom protestov Za slušné Slovensko. Tvrdil, že má dosah na konšpiračný web Hlavné správy a pomáhať mu mal Peter Tóth či minister Martin Glváč.

Kočner: Dáme to do Hlavných správ. Slniečkarov dzigne SITA/Monika Zaťková Kočner bol iniciátorom konšpiračných článkov. Uverejňoval mu ich portál Hlavné správy.

obvinený Marian Kočner komunikoval po vražde Kuciaka aj o protestoch, ktoré sa konali po celom Slovensku. Zúčastnili sa ich desaťtisíce ľudí. S Alenou Zsuzsovou sa rozhodli, že sa ich pokúsia odľahčiť, píše Denník N. 

Kočner protesty interpretoval tak, že v uliciach bolo iba 2,5 percenta oprávnených voličov. Zsuzsovej sa posťažoval, že takýmto spôsobom to nikto v médiách nepopisuje. „Všade uverejňujú iba plné námestia,“ napísal jej nespokojný cez aplikáciu Threema. 

Situáciu vzal do vlastných rúk a svoje videnie reality sa snažil dostať do konšpiračných médii. Pomáhal mu v tom aj bývalý siskár a novinár Peter Tóth.

slniečkarov dzigne

„Kukni, čo som vymyslel. Zajtra k tomu vyjde komentár v Hlavných správach a na Netkách. A to som dal do tabuľky prehnané (dvojnásobné) počty.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite