Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bugár: Tento parlament je najhorší od mečiarovských čias

.redakcia .slovensko

Napätia v parlamente podľa podpredsedu NR SR Bélu Bugára spôsobujú, že už neexistuje normálna možnosť dohodnúť sa na nejakom zákone.

Bugár: Tento parlament je najhorší od mečiarovských čias Branislav Bibel/SITA

parlament tohto volebného obdobia je najhorší od mečiarovských čias. Uviedol to podpredseda Národnej rady SR Béla Bugár (Most-Híd), ktorý je v politike takmer 30 rokov. Niektorí poslanci si podľa neho uzurpujú právo povedať, kto z ich kolegov má byť zavretý, kto je vinný a kto nie. Bugár to považuje za najväčší problém, nakoľko sa tým vyvoláva napätie. Niektoré návrhy zákonov podľa neho neprichádzajú vo vhodnom čase. Otázku úpravy zákona o potratoch by Bugár na rozdiel od svojich koaličných partnerov pol roka pred voľbami neotváral.

„Musím povedať, že toto je najhorší parlament. Ak nehovorím o tom, keď mečiarovci vyhrali a čo všetko robili v parlamente. Nerád škatuľkujem ľudí, ale niektorí noví, neskúsení poslanci si mýlia pojmy s dojmami.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite