Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Na súd ohľadom zmeniek prišiel bývalý šéf Markízy Mika, o zmenkách vraj nevedel

.redakcia .slovensko

Dvaja z troch predvolaných svedkov sa na pojednávanie v kauze zmeniek TV Markíza v utorok na Špecializovaný trestný súd v Pezinku nedostavili.

Na súd ohľadom zmeniek prišiel bývalý šéf Markízy Mika, o zmenkách vraj nevedel SITA/Alexandra Čunderlíková Bývalý riaditeľ Markízy Pavol Rusko.

ide o bývalých riaditeľov TV Markíza. V kauze falšovania zmeniek a marenia spravodlivosti sú obžalovaní Pavol Rusko a Marian Kočner.

Na utorkové pojednávanie ŠTS predvolal riaditeľov TV Markíza Matthiasa Setteleho, Václava Miku a Zuzanu Ťapákovú. Prvý menovaný sa z účasti na pojednávaní ospravedlnil, zatiaľ čo Ťapáková si údajne neprevzala predvolanie, čo ešte nemusí znamenať, že sa nezúčastní. 

Denník SME píše, že Miku sa prokurátor pýta na jeho vzťah s dvoma obžalovanými: ,,Aký ste mali v tom čase vzťah s Ruskom a Kočnerom? „S Ruskom sme sa pozdravili a keď bolo treba, tak sme niečo riešili,“ povedal Mika. „Nikdy sa nezmienil o takýchto záväzkoch,“ pokračuje.

Stretli ste sa s Vierou Ruskovou, manželkou Pavla Ruska?

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite