Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Spis aj proces vyšetrovania v Čistom dni skúma Generálna prokuratúra

.redakcia .slovensko

Generálna prokuratúra skúma vyšetrovací spis a postup orgánov činných v trestnom konaní v prípade resocializačného zariadenia. Informovala o tom hovorkyňa Úradu špeciálnej prokuratúry Jana Tökölyová.

Spis aj proces vyšetrovania v Čistom dni skúma Generálna prokuratúra Marko Erd/SITA Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Ján Richter zrušil akreditáciu resocializačnému zariadeniu Čistý deň v auguste minulého roka.

hovorkyňa prokuratúry tak reagovala na vyjadrenie SaS, že Generálna prokuratúra v prípade kazy Čistý deň zlyhala. Strana to uviedla v reakcii na zastavenie vyšetrovania týrania klientov resocializačného centra, o ktorom v piatok 12. júla informovala TV Markíza.

„V trestnej veci týkajúcej sa resocializačného zariadenia Čistý deň Generálna prokuratúra SR na pokyn generálneho prokurátora z vlastnej iniciatívy preskúmava vyšetrovací spis a postup orgánov činných v trestnom konaní v predmetnej veci,“ odpovedala GP na kritiku opozičnej strany.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite