Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Vláda schválila dve kandidátky na vedenie úradu whistleblowerov

.redakcia .slovensko

Schválenými kandidátkami sú na post rpredsedu Úradu na ochranu oznamovateľov protispoločenskej činnosti sú Zuzana Dlugošová a Monika Filipová. Parlament bude musieť vybrať jednu z nich.

Vláda schválila dve kandidátky na vedenie úradu whistleblowerov Boris Németh Monika Filipová, jedna zo schválených kandidátok.

kandidátky vláda schválila na svojom výjazdovom rokovaní v Stropkove. Premiér Peter Pellegrini avizoval, že parlament by mal novú šéfku vyberať ešte na svojej aktuálnej schôdzi.

Monika Filipová v súčasnosti pôsobí na ministerstve vnútra ako riaditeľka odboru miestnej štátnej správy, samosprávy a zahraničných vzťahov. „Mojou predstavou je vybudovať úrad, ktorý je veľmi inovatívny, čo sa týka pracovných metód, má profesionálnych zamestnancov, ktorí sa téme venujú, sú ochotní sa učiť a vzdelávať sa ďalej,“ uviedla na verejnom vypočutí začiatkom júna.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite