Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vallo po pripomienkach zmenil návrh parkovacej politiky

.redakcia .slovensko

Primátor Bratislavy Matúš Vallo predkladá na štvrtkové mestské zastupiteľstvo pozmenený návrh parkovacej politiky. Na vznik aktuálnej verzie mali vplyv mestské časti aj verejnosť.

Vallo po pripomienkach zmenil návrh parkovacej politiky Branislav Bibel/SITA

po novom chce mesto umožniť  pri druhej a tretej rezidentskej parkovacej karte zaplatiť okrem ročnej ceny aj cenu na polrok, alebo na tri mesiace. Pri abonentskej parkovacej karte je možnosť vybrať si medzi ročnou, mesačnou či týždennou cenou. 

Vodiči, ktorí nemajú trvalý pobyt v hlavnom meste, majú v štyroch tarifných pásmach za parkovanie platiť od 0,50 eura do dvoch eur za hodinu. Bratislavčania - rezidenti si majú za prvú parkovaciu kartu na byt zaplatiť ročne 39 eur. Polročná a trojmesačná cena pri prvej rezidentskej karte nie je. 

Za druhú parkovaciu kartu na byt si majú rezidenti zaplatiť 150 eur za rok, 75 eur za polrok a za tri mesiace 37,50 eura. Tretia parkovacia karta na byt vyjde Bratislavčanov na 500 eur za rok, 250 eur na polrok a 125 eur na tri mesiace.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite