Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Modernizácia Univerzitnej nemocnice v Bratislave bude stáť 80 miliónov eur

.redakcia .slovensko

Univerzitnú nemocnicu Bratislava (UNB) v Ružinove čaká rozsiahla investícia, na rekonštrukciu a modernizáciu dostane 80 miliónov eur.

Modernizácia Univerzitnej nemocnice v Bratislave bude stáť 80 miliónov eur Marek Mrviš Nemocnicu v Ružinove čaká modernizácia.

nemocnica bude mať nový heliport, plánuje sa rozšírenie operačných sál, nové opláštenie budovy, ale i vynovenie izieb pre pacientov či parkovacie domy. V pondelok to uviedla ministerka zdravotníctva SR Andrea Kalavská.

„Naším cieľom je, aby bola Nemocnica Ružinov po rozsiahlej rekonštrukcii miestom s vysokošpecializovanými pracoviskami, kde bude i naďalej poskytovaná špičková zdravotná starostlivosť, ale v modernejších a vynovených priestoroch,“ uviedla Kalavská. Stavba nemocnice bude rekonštruovaná komplexne s cieľom dosiahnuť maximálnu energetickú úsporu. Rekonštrukcia zahŕňa činnosti, ako je napríklad výmena opláštenia budovy z hľadiska termoizolačných vlastností vrátane výplňových konštrukcií, rekonštrukciu systému vykurovania a osvetlenia či vzduchotechniky.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite