Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Na východe sa búria proti Ficovi, rázne slová premiéra Pellegriniho: Iniciatívu členov strany vítam

.martina Bednárová .matúš Baňovič .slovensko

Peter Pellegrini sa po príchode z Bruselu vyjadril k rozhorčenému listu straníkov z východného Slovenska, ktorí žiadajú zmenu na vysokých postoch strany. Fico odišiel do zahraničia.

Na východe sa búria proti Ficovi, rázne slová premiéra Pellegriniho: Iniciatívu členov strany vítam AP Photo/Riccardo Pareggiani/SITA Premiér sa v noci vrátil z Bruselu, a hneď musel riešiť rozhorčených straníkov.

stranu tvoria v prvom rade členovia, straníci, a nie papaláši, vysokopostavení členovia. Preto vítam diskusiu, ktorú kolegovia z východu otvorili, aj keď by som ju uvítal skôr vnútri strany, ako takto verejne," vyjadril sa premiér Pellegrini.

Členovia vládnej strany Smer adresovali Pellegrinimu list, v ktorom žiadajú odstúpenie predsedu strany Roberta Fica a poslanca, bývalého ministra vnútra Roberta Kaliňáka. Nechcú, aby ich mená naďalej škodili strane a im samotným.

Aktualizované 15:05: Podľa informácií TV JOJ premiér Peter Pellegrini zrušil svoju zajtrajšiu pracovnú cestu do Srbska, kde sa mal stretnúť s krajanmi a aj so Srbským prezidentom Alexandrom Vúcicom, či srbskou premiérkou. Cestu vraj presunul kvôli vnútropolitickej situácii.

Peter Pellegrini o žiadosti kolegov o vystúpení Fica z riadiacej pozície Smeru:

„Túto diskusiu vítam, a rád sa na nej zúčastním.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite